RAVENSWOOD + |

Annons

RAVENSWOOD +

1d06dcd08698c639_ravenswood4.preview

Hallå ni pretty little liars älskare, har ni hört talas om serien ravenswood? Det är en spin-off serie till just pll. För er som såg halloween avsnittet av pll vet att Caleb tar bussen till ravenswood och träffar där en tjej vid namn Miranda. Så vad ravenswood går ut på är man får följa Caleb och Miranda i ravenswood efter att alla andra åkt hem till rosewood, och serien sägs också vara ännu läskigare än pll. Och tro mig, det stämmer. Såg första avsnittet i söndags och fy vad läskigt och bra avsnittet var!
Så älskar ni pll och inte orkar vänta 68 dagar (69 för oss i sverige) så kolla in ravenswood! Jag ska själv se det andra avsnittet ikväll, längtar!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats